ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που επιθυμείτε

Περισσότερα

EUROPA Glass Railings

Το Σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS είναι μία ολοκληρωμένη κατασκευή γυάλινου κάγκελου χωρίς κάθετες κολόνες, κορυφαίας ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής. Είναι μια minimal επιλογή βασισμένη στις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις με μεγάλα μπαλκόνια, με απρόσκοπτη θέα, δίνοντας μία αίσθηση ελευθερίας.
Η βάση του δέχεται θερμικώς επεξεργασμένους διπλούς υαλοπίνακες. Ο σχεδιασμός του συστήματος σε συνδυασμό με τη χρήση πολλαπλών στρώσεων μεμβράνης συγκόλλησης PVB στους υαλοπίνακες, παρέχει αυξημένη ασφάλεια σε περίπτωση θραύσης μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο πτώσης του υαλοπίνακα μετά από αυτή.
Τέλος, η ειδική μεμβράνη συγκόλλησης PVB μπορεί να είναι φιμέ ή διαφορετικό χρώμα από μια παλέτα 9 αποχρώσεων, χαρίζοντας στην τελική φόρμα μια νότα πολυτέλειας.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία

 1. Συνολικά πάχη υαλοπινάκων (συμπεριλαμβανομένων 4 στρώσεων μεμβράνης PVB) 17,5 mm και 21,5 mm.
 2. Ολοκληρωμένη αντιδιαβρωτική προστασία στα προφίλ βάσης και στα καπάκια με ανοδίωση σε βάθος 10 μm και 20 μm αντίστοιχα.
 3. Ύψος συγκράτησης υαλοπίνακα έως 120 mm.
 4. Χρήση έως 4 μεμβρανών PVB για λόγους αντοχής και ασφάλειας.
 5. Δυνατότητα κατασκευών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90ο.
 6. Απορροή υδάτων μέσου των διάκενων των βάσεων κάτω από τα πλευρικά καπάκια.
 7. Ταχύτητα στην κατασκευή, οικονομία, αλλά και ευκολία σε πιθανή μελλοντική εγκατάσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  Η σειρά EUROPA GLASS RAILINGS είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα κατασκευής γυάλινου κάγκελου το οποίο χαρακτηρίζεται από λιτές ευθείες γραμμές και σύγχρονη μινιμαλιστική σχεδίαση.
  Το σύστημα επιτρέπει την κατακόρυφη συγκράτηση διπλών υαλοπινάκων (8+8 και 10+10) επί του εδάφους με πάκτωση μόνο στο κάτω μέρος χωρίς επιπλέον περιμετρική συγκράτηση. Το διάκενο συγκράτησης της βάσης έχει υπολογιστεί έτσι ώστε οι χρησιμοποιούμενοι υαλοπίνακες να διαθέτουν στο μέσον τους 4 στρώσεις μεμβράνης PVB για λόγους αντοχής και ασφαλείας. Ο κάθε υαλοπίνακας δεν συγκρατείται σε όλο το μήκος του αλλά τμηματικά από 2 βάσεις-αρπάγες ανά 1 μέτρο εγκατάστασης και καλύπτεται καθ’ όλο το μήκος του με πλευρικά καπάκια. Η τοποθέτηση του συστήματος λαμβάνει χώρα από τη μια πλευρά και δεν απαιτείται πρόσβαση από την άλλη εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη στησίματος σκαλωσιάς για τις περιπτώσεις τοποθέτησης σε μπαλκόνια.
  Για να επιτευχθεί η συγκράτηση του υαλοπίνακα:
  α) αρχικώς εισάγονται και σταθεροποιούνται στις διαμορφώσεις-αναμονές των βάσεων όλοι ο κοχλίες και τα περικόχλια σύσφιγξης,
  β) κατόπιν πακτώνονται (αφού ευθυγραμμιστούν και αλφαδιαστούν) οι βάσεις στις προβλεπόμενες αποστάσεις, τόσο μεταξύ τους όσο και από τα άκρα του δαπέδου,
  γ) ύστερα τοποθετούνται πλαστικά παρεμβύσματα εντός του διακένου συγκράτησης, στο κάτω μέρος και τη μια πλευρά προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή του υαλοπίνακα με το αλουμίνιο,
  δ) σε αυτό το σημείο πρέπει να τοποθετηθεί και το εξωτερικό καπάκι μαζί με το λάστιχο FL-04
  ε) ακολούθως, εισάγεται ο υαλοπίνακας με προσοχή να μην έρθει σε επαφή με το ακάλυπτο αλουμίνιο του διακένου της βάσης,
  στ) οι πλάκες πίεσης, έχοντας τα λάστιχα ήδη τοποθετημένα, σύρονται πλευρικά στις κατάλληλες υποδοχές έτσι ώστε να παρεμβληθούν ανάμεσα στον υαλοπίνακα και την ακάλυπτη πλευρά της βάσης
  ζ) σφίγγονται όλοι οι κοχλίες στις ενδεδειγμένες τιμές ροπής και
  η) η εγκατάσταση ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση του εσωτερικού καπακιού και των πλαϊνών ταπών.
  Με το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS, μπορούμε να δημιουργήσουμε κατασκευές σε επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90º. Επιπλέον το σύστημα GLASS RAILINGS προσφέρει ταχύτητα στην κατασκευή, οικονομία, αλλά και ευκολία στην αντικατάσταση οποιουδήποτε υαλοπίνακα επιθυμούμε, ακόμα και μετά το τέλος της κατασκευής. Για τα βήματα εγκατάστασης αλλά και τα εξαρτήματα και την επιλογή υαλοπίνακα, μπορείτε να δείτε περισσότερα στον τεχνικό κατάλογο του συστήματος EUROPA GLASS RAILINGS.

 • ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2024 stauropoulos.com by Web_for_all