ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που επιθυμείτε

Περισσότερα

Θωρακισμένες Πόρτες Εξωτερικής Χρήσης STYLEDOORS

Οι νέες θωρακισμένες πόρτες με κάσα αλουμινίου της STYLE DOORS AE έχουν σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις που αλλάζουν όσα μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει. Με μοντέρνα σχέδια, τέλεια υδατοστεγάνωση, αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και κορυφαίο δείκτη ασφάλειας, η επιλογή τους για πόρτες εξωτερικής χρήσης είναι επιβεβλημένη.
Για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται υλικά όπως το BOND και το Προφίλ Αλουμινίου (Ραμποτέ) στην επένδυση της πόρτας, τα οποία θεωρούνται τα πλέον κατάλληλα υλικά για εξωτερική χρήση.
Η κάσα από ανοδιωμένο αλουμίνιο σε χρώμα Inox προσδίδει υψηλή αισθητική συμβατή με τη σύγχρονη δόμηση.
Οι πόρτες διατίθενται σε τρεις εκδόσεις (Luxury – Elegance – Basic) ανάλογα με τον εξοπλισμό και τα χαρακτηριστικά τους. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να αγοράσουν μια πόρτα της STYLE DOORS AE σε προσιτή τιμή.

Η εταιρεία επενδύοντας σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας κατασκευάζει πλέον και τα ξύλινα μέρη της πόρτας. Εγγυάται έτσι την ποιότητα των προϊόντων της και την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Παρέχεται μεγάλη γκάμα επιλογών σε:
– Μεταλλικούς θώρακες (κλειστού τύπου)
– Επενδύσεις (φιλμ-laminate-τεχνητό καπλαμά-αλουμίνιο)
– Κορυφαίες ιταλικές κλειδαριές (securemme, motura, omega,cisa)
– Αξεσουάρ (χερούλια, λαβές, ηλεκτρονικές ευκολίες).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Εξώπορτες με Επένδυση αλουμινίου

  Οι θωρακισμένες πόρτες με πρεσσαριστό σχέδιο αλουμινίου είναι η διαδεδομένη λύση για πόρτες εξωτερικής χρήσης. Διατίθενται με κάσα αλουμινίου καθώς και με μεταλλική. Οι επιλογές χρωμάτων και  σχεδίων είναι πολλές (μοντέρνα-κλασικάα & παραδοσιακά) και  καλύπτουν όλα τα γούστα. Οι επενδύσεις αλουμινίου της STYLE DOORS εφαρμόζουν μια νέα τεχνική. Δημιουργούμε ένα πάνελ που αποτελείτε από λαμαρίνα αλουμινίου 1mm ,μονωτικό υλικό DOW και δεύτερη λαμαρίνα αλουμινίου εσωτερικά 0,8mm. Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το φαινόμενο των συστολών-διαστολών που είναι υπεύθυνο για τις παραμορφώσεις των επιφανίων. Η εσωτερική στρώση μονωτικού 5mm αυξάνει τους δείκτες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης προδίδοντας ένα φιλικό περιβάλλον.

   

 • Εξώπορτες με κάσα αλουμινίου BASIC

  Η νέα σειρά θωρακισμένων πορτών Basic προσφέρει μοντέρνα αισθητική σε προσιτή τιμή. Επενδύονται με “BOND” σε Λευκό χρώμα & με πρεσσαριστές επενδύσεις αλουμινίου.

   

  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

   

 • Εξώπορτες με κάσα αλουμινίου ELEGANCE

  Η νέα σειρά θωρακισμένων πορτών Elegance ξεχωρίζει για τη σύγχρονη αισθητική της. Επενδύονται με “Bond” σε λευκό χρώμα, με  προφίλ αλουμινίου (ραμποτέ) & με πρεσσαριστές επενδύσεις αλουμινίου.

   

  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Εξώπορτες με κάσα αλουμινίου LUXURY

  Η νέα μοντέρνα σειρά θωρακισμένων πορτών Luxury ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και τις καινοτομίες της. Επενδύονται μόνο με “Bond” ή με προφίλ αλουμινίου (ραμποτέ).Θεωρούνται τα πλέον κατάλληλα υλικά για εξωτερική χρήση.

   

  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • SAFEBOND

  Η Καινοτομία επιτέλους Ήρθε! Η Νέα οικογένεια πορτών Bond με:
  – Εξωτερικά επενδύσεις Αλουμινίου
  – Εσωτερικά Ξύλο

   

  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

   

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

© Copyright 2024 stauropoulos.com by Web_for_all