ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που επιθυμείτε

Περισσότερα

Θωρακισμένες Πόρτες Διαμερισμάτων STYLEDOORS

Η εταιρεία επενδύοντας σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας κατασκευάζει πλέον και τα ξύλινα μέρη της πόρτας. Εγγυάται έτσι την ποιότητα των προϊόντων της και την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Παρέχεται μεγάλη γκάμα επιλογών σε:
– Μεταλλικούς θώρακες (κλειστού τύπου)
– Επενδύσεις (φιλμ-laminate-τεχνητό καπλαμά-αλουμίνιο)
– Κορυφαίες ιταλικές κλειδαριές (securemme, motura, omega,cisa)
– Αξεσουάρ (χερούλια, λαβές, ηλεκτρονικές ευκολίες).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Laminate

  Η πιο οικονομική επιλογή. Είναι ανθεκτικό υλικό και αποτυπώνει πειστικά την αίσθηση του ξύλου. Με πολλά νέα μοντέρνα χρώματα και την χαμηλή του τιμή η επιλογή αυτή είναι πολύ συμφέρουσα.
  Οι επενδύσεις είναι επίπεδες, δεν μπορούν να κάνουν παντογραφικά σχέδια,μπορούν όμως να προσθέσουν Inox στοιχεία και να δώσουν ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα.

   

  ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

 • Classic

  Για αυτούς που επιμένουν κλασικά.Η επένδυση έχει πάχος 6mm και το παντογραφικό σχέδιο γίνεται με διπλό εργαλείο πάχους 2cm. Το υλικό του φιλμ καλύπτει και τα σημεία χάραξης παρουσιάζοντας τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς διχρωμίες.

   

  ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

   

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ

 • Modern

  Η πιο εμπορική σειρά και ίσως όχι τυχαία.  Πόρτες διαμερισμάτων που συνδυάζουν μοντέρνα σχέδια με προσιτές τιμές. Οι επενδύσεις με επικάλυψη Film PVC άλλωστε είναι πρόταση value for money.Η επένδυση έχει πάχος 6mm και το παντογραφικό σχέδιο γίνεται με εργαλείο ίσιο με πάχος 1cm.

   

  ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

   

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ

 • Specific

  Πόρτες Διαμερισμάτων που είναι η επιλογή των νέων ζευγαριών. Είναι σχέδια που γίνονται απο ειδικά εργαλεία με πυκνό παντογράφημα και δίνουν ιδιαίτερη εμφάνιση που εντυπωσιάζει. Γίνεται επικάλυψη του MDF πάχους 6mm με υψηλής ποιότητας PVC Film πάχους 0,35mm. Συνδυάζει μοντέρνα αισθητική με την προσθήκη Inox , σε προσιτές τιμές.

   

  ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

   

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ

 • Superior

  Πόρτες Διαμερισμάτων με σχέδια διαχρονικά για ανθρώπους με γούστο. Η εξωτερική επένδυση έχει πάχος 16mm και έχει εξωτερικές κορνίζες. Όλο μαζί επικαλύπτεται με το Film PVC προσδίδοντας όγκο και κλάση. Η εσωτερική επένδυση προτείνεται ίσια.

   

  ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

   

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ

© Copyright 2023 stauropoulos.com by Web_for_all
error: Content is protected !!