Η εταιρεία ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1978 στην Τρίπολη Αρκαδίας με σκοπό την επεξεργασία αλουμινίου και σιδήρου. Σε ιδιόκτητο χώρο που συνεχώς αναβαθμίζεται με νέο εξοπλισμό και επεκτείνεται για να καλύψει τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Κατασκευάζουμε προηγμένα συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου και αναλαμβάνουμε παραγγελίες για συνθετικά κουφώματα PVC. Η γκάμα των προϊόντων μας προσφέρεται σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής και απομίμησης ξύλου. Επίσης κατασκευάζουμε κάγκελα σιδήρου, αλουμινίου και INOX.

Με γνώμονα το σεβασμό στις απαιτήσεις του πελάτη η εταιρεία εφοδιάζεται συνεχώς με σύγχρονο εξοπλισμό (αυτόματα μηχανήματα CNC, υπολογιστικά προγράμματα σχεδιασμού και κατασκευής κουφωμάτων, κ.α.), ενώ η 40χρονη και πλέον πείρα μάς εξασφαλίζει την ποιότητα των εργασιών μας και την εγγύηση για άμεση παράδοση και υποστήριξη μετά την πώληση. Επιπλέον κάθε εργασία μας συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση 5 ετών.

Πρόσφατα η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε με σήμανση CE (En 14351-1 : 2006) για τα κουφώματα αλουμινίου και ( Εn 13830 : 2003 ) για τα πετάσματα αλουμινίου.

Αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλη την Πελοπόννησο καθώς και την Αττική.

Ζητείστε τώρα περισσότερες πληροφορίες μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή επισκεφθείτε μας στο χώρο εργασίας μας.

Υπηρεσίες και Προϊόντα

Ζητείστε τώρα περισσότερες πληροφορίες μέσω της φόρμας επικοινωνίας
ή επισκεφθείτε μας στο χώρο εργασίας μας.

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα ανοιγόμενα κουφώματα που κατασκευάζει η εταιρία μας διακρίνονται για την άψογη αισθητική και τη λειτουργικότητά τους. Χρησιμοποιούνται σε μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες με πατζούρια ή ρολά.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι θωρακισμένες πόρτες που χρησιμοποιεί η εταιρία μας διατίθονται σε ποικιλία παντογραφικών και χειροποίητων σχεδίων. Φέρουν ματάκι και σύρτη για μερικό άνοιγμα. Επιλέξτε πόρτες μονής ή διπλής θωράκισης

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα συρόμενα κουφώματα χρησιμοποιούνται κυρίως σε πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες με περιορισμένο χώρο. Μπορούν να κατασκευαστούν μονόφυλλα χωνευτά ή αντικριστά καθώς και επάλληλα μεγάλων διαστάσεων.

ΑΝΤΙΚΩΝΩΠΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΣΗΤΕΣ

Τα συστήματα εντομοπροστασίας έχουν γίνει απαραίτητη ανάγκη στην καθημερινή μας ζωή. Μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα κουφώματα ανεξαρτήτου κατασκευής και υλικού, προστατεύοντάς μας απόλυτα από τα έντομα.

ΡΟΛΑ

Επιλέξετε ρολά αλουμινίου και διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή με τον καλύτερο τρόπο. Πλεονεκτήματα τους είναι ο εύκολος χειρισμός τους καθώς έχουν τη δυνατότητα να ανοιγοκλείνουν χωρίς απώλεια της εσωτερικής θερμοκρασίας.

ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - INOX

Τα κάγκελα μας διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα αλλά και τη μοντέρνα γραμμή τους. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους καταστημάτων ή εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μοντέρνων κατοικιών.

© Copyright 2024 stauropoulos.com by Web_for_all